-
ESG-rapportering
Hos Grant Thornton rådgiver vi i bæredygtighed fra A til Z: Uanset om I har brug for sparring, hjælp til datagrundlaget eller en komplet ESG-rapport, står vores specialister klar til at rådgive.
-
Klimaregnskab
Hos Grant Thornton hjælper vi dig godt i gang – uanset om du driver en mindre virksomhed, eller om din virksomhed allerede er langt med ESG-rapportering.
-
Frivillig ESG-rapportering (VSME)
Vil din virksomhed arbejde mere strategisk med bæredygtighed og ESG – uden at være underlagt de lovpligtige CSRD-krav? Så er VSME-standarden et godt sted at starte.
-
Lovbestemt ESG-rapportering (CSRD)
CSRD stiller omfattende krav til ESG-rapportering. Alle større virksomheder i EU – og senere også visse udenlandske virksomheder med aktivitet i EU – bliver omfattet.
-
Dobbelt væsentlighedsanalyse
En dobbelt væsentlighedsanalyse viser, hvordan din virksomhed påvirker omverdenen, og hvordan omverdenen påvirker din virksomhed.
-
Bæredygtighedsstrategi
Vi hjælper jer med at skære igennem kompleksiteten og komme godt fra start. I får indsigt i krav og muligheder samt de kompetencer, den viden og de værktøjer, der skal til for at omsætte bæredygtighed til konkret praksis.


Jul og nytår kan nu ses i bakspejlet, og efterhånden som hverdagen vender tilbage, vil nogle erhvervsdrivende skulle tage stilling til coronakompensation, nye såvel som gamle sager.
Her følger derfor en kort status på situationen vedr. kompensationer – hvem, der kan søge hvad og hvornår.
Som vi orienterede om før jul (læs mere her) og kort før årsskiftet (læs mere her), er der en række kompensationsordninger, der åbner eller genåbner som følge af COVID-19-restriktionerne.
Få de seneste nyheder fra Grant Thornton
Få tilsendt publikationer, nyheder og gode råd om skat, moms, afgifter, revision og regnskab og vær den første til at modtage invitationer til vores aktuelle events.
Du kan få overblik over hvilke ordninger, der er relevante for dig, og om du opfylder kravene for at søge den enkelte kompensationsordning på virksomhedsguiden.dk.
Følgende ordninger er nu åbnet for ansøgninger om kompensation på virk.dk:
- Selvstændige og freelancere (med B-indkomst og blandet indkomst) for december måned,
- Lønkompensationsordningen fra 10. december 2021 frem til 31. januar 2022.
- Faste omkostninger og stedbundne faste omkostninger (light) frem til 31. december 2021
Følgende ordninger er endnu ikke åbne for ansøgninger:
- Decemberpuljen
- Pulje for kasserede varer
- Lønkompensationsordningen fra 10. december 2021 frem til 31. januar 2022 målrettet mod virksomheder, der har forbud mod at holde åbent.
- Selvstændige og freelancere (med B-indkomst og blandet indkomst) for januar og februar måned 2022
- Arrangørordningen frem til 28. februar 2022
- Ordning om, at virksomheder frivilligt kan lukke ned og modtage kompensation
Det kan eventuelt være en fordel at vente med at søge om decemberkompensation, til ordningerne for januar og februar også åbner, så der kan ansøges samlet.
Du kan i vores oversigt finde link til ansøgning om kompensation og se hvilke ordninger, der er åbne, og hvilke, der endnu afventer bekendtgørelser for at kunne åbne.
Det afventes fortsat, at der udstedes nye bekendtgørelser på ordningerne, der åbner eller genåbner som følge af COVID-19. Vi vender tilbage, så snart bekendtgørelserne og hermed de endelige vilkår foreligger.
Har du spørgsmål til kompensationsordningerne, er du som altid meget velkommen til at kontakte din revisor. Det gælder også, hvis du nu har fået slutopgørelse fra Erhvervsstyrelsen, der giver anledning til spørgsmål.