-
ESG-rapportering
Hos Grant Thornton rådgiver vi i bæredygtighed fra A til Z: Uanset om I har brug for sparring, hjælp til datagrundlaget eller en komplet ESG-rapport, står vores specialister klar til at rådgive.
-
Klimaregnskab
Hos Grant Thornton hjælper vi dig godt i gang – uanset om du driver en mindre virksomhed, eller om din virksomhed allerede er langt med ESG-rapportering.
-
Frivillig ESG-rapportering (VSME)
Vil din virksomhed arbejde mere strategisk med bæredygtighed og ESG – uden at være underlagt de lovpligtige CSRD-krav? Så er VSME-standarden et godt sted at starte.
-
Lovbestemt ESG-rapportering (CSRD)
CSRD stiller omfattende krav til ESG-rapportering. Alle større virksomheder i EU – og senere også visse udenlandske virksomheder med aktivitet i EU – bliver omfattet.
-
Dobbelt væsentlighedsanalyse
En dobbelt væsentlighedsanalyse viser, hvordan din virksomhed påvirker omverdenen, og hvordan omverdenen påvirker din virksomhed.
-
Bæredygtighedsstrategi
Vi hjælper jer med at skære igennem kompleksiteten og komme godt fra start. I får indsigt i krav og muligheder samt de kompetencer, den viden og de værktøjer, der skal til for at omsætte bæredygtighed til konkret praksis.

Bliv opdateret på de nye bogføringsregler og hør, hvordan du kommer i mål med digitaliseringsprocessen, når vi inviterer til en snak om den nye bogføringslov tirsdag den 28. februar kl. 15:00 – 16:45 på vores kontor i København.
I maj 2022 vedtog Folketinget en ny bogføringslov. Hovedoverskriften i den nye lov er digitalisering – krav om digital bogføring og digital opbevaring af bilag.
Allerede den 1. januar i år skulle alle virksomheder, med et regnskabsår som følger kalenderåret, have en bogføringsprocedure klar, mens virksomheder, der aflægger årsrapport efter årsregnskabslovens regnskabsklasse B – D, skal bruge et digitalt bogføringssystem (tidligst) den 1. juli 2024.
Vi anbefaler, at du allerede nu sætter dig ind i reglerne og overvejer, hvordan du kan leve op til de nye regler. Særligt hvis du har et bogføringssystem af ældre dato, tager implementering af et nyt system tid.
Du vil blandt andet få svar på:
- Hvornår træder reglerne i kraft, og hvad skal opbevares digital?
- Hvordan kommer jeg i gang, og hvor lang tid tager det?
- Hvordan finder jeg den rigtige leverandør?
Til gå-hjem-mødet vil Christina Riise Dahl og Michael Beuchert fra Grant Thornton fortælle om de generelle regler vedrørende den nye bogføringslov, mens Christian Agger fra Digitalthinking vil fortælle, hvordan man som virksomhed kommer i mål en digitaliseringsproces. Derudover kommer Brit Markussen fra Cerama og fortæller om deres digitaliseringsproces og erfaringer, hvor de er skiftet fra en gammel C5 løsning til et andet system.
Arrangementet er for virksomhedsejere, regnskabsansvarlige, økonomichefer eller for dig, som er ansvarlig for virksomhedens digitale omstilling.
Program
15:00 – 15:10 Velkomst
15:10 – 15:30 Opdatering & status på den nye bogføringslov v/ Christina Riise Dahl, revisor i Grant Thornton & Michael Beuchert, partner i Grant Thornton
15:30 – 16:00 Digitalisering af virksomheden v/ Christian Agger, direktør, Digitalthinking
16:00 – 16:15 Digitaliseringsoplevelsen fra et kundeperspektiv v/ Brit Markussen, direktør, Cerama
16:15 – 16:45 Networking
Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores persondatapolitik.
Til arrangementet vil der blive taget situationsbilleder og -video af oplægsholdere og publikum til brug for markedsføring af Grant Thornton på følgende kanaler, dog ikke begrænset til: Grant Thornton Danmarks hjemmeside, sociale medier, PowerPoints, internt medarbejdermagasin m.v. Vi vil herudover tage billeder og optage video af personer, hvor det ikke kan betragtes som værende situationsbilleder (mere end tre personer). Ønsker du ikke at medvirke, så tag venligst fat i fotografen på dagen.
Indlægsholdere



